Yeni mesajlar Yeni konular En çok cevaplanan En görüntülenen konu En çok begenilen

En çok mesaj
Kullanıcı
sdC
36,546
Eqe
34,385
34,377
25,378
TEO
22,076
20,758
aSk
20,420
12,443
11,363

Alexa Bir Efsane Olarak Tarihin Tozlu Raflarına Kaldırıldı.

LitmuS

TF Üyesi
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/14/Alexa_Internet_logo.svg/1280px-Alexa_Internet_logo.svg.png

Amazon firmasına ait Alexa.com Geçmiş yıllarda etkin olarak kullanılan ve bir çok webmaster'ın analiz ve değerleme aracı olarak referans aldığı bir siteydi.

Turkiyeforumlari.net de olduğu gibi adına kategoriler açıp, teknik özellikleri nasıl kullanılacağı yönünde bilgilendirmelerde bulunulurdu...

Şimdi ise Alexa'nın yöneticilerinin vermiş olduğu flash bir karar ile artık yayın hayatına son verdi.

Kimileri PR çalışması kapanmaz dedi, kimileri ise işlevini misyonunu tamamlayıp efendice koltuğunu semrush ve ahrefs 'e bıraktı dedi. (ki buna bende katılıyorum)

Son dönemlerde manipüle edilmesi kolaylaşan sistem için şirketin vermiş olduğu bu erdemli davranış ve karar sebebi ile normal kullanıcılar için hiç bir şey ifade etmese de-

Web dünyasında hizmet veren, rakip analizi yaparak işlem yapan kişilerce o bir efsane olarak anılacak ve her zaman hatırlanacak..

Bildschirmfoto 2022-05-10 um 14.03.19.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

WiLdRose

gє¢єує αѕ̧ıк вιя кα∂ıиı gϋиєѕ̧ιи уαραмαzѕıи..
Yönetici
TF Root
Cinsiyetiniz
Bayan
Memleket
35 İzmir
Ben de Alexa `min Fisini cektim artik : ) Yoklugunu bile fark etmedim , ama oldugu yerden de kaldirmamisim ; ) kaldirayim bi ara bari .

First panel title

First panel content

Second panel title

Second panel content