Nur34
TF Üyesi
- Katılım
- 9 Nis 2022
- Mesajlar
- 2,806
- Tepkime puanı
- 875
- Puanları
- 113

MALZEMELER
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 7 su bardağı su
- 3 yemek kaşığı pirinç
- Yeteri kadar tuz
- Maydanoz
- Pirinci küçük bir tencereye alın ve üzerine su ilave ederek haşlayın.
- Tereyağını tencerede eritin.
- Üzerine un ekleyin ve kokusu çıkana dek kavurun.
- Una salçayı da ekleyerek birkaç dakika daha kavurun.
- Su ilave edin ve karıştırdıktan sonra kaynamaya bırakın.
- Önceden haşlanan pirinci de ekleyip birkaç dakika daha kaynatın.
- Tuz ve maydanoz da ekleyip karıştırın. Afiyet olsun.