Yeni mesajlar Yeni konular En çok cevaplanan En görüntülenen konu En çok begenilen

En çok mesaj
Kullanıcı
sdC
36,546
Eqe
34,423
34,415
25,389
TEO
22,076
20,758
aSk
20,420
12,443
11,363

Geveze.ORG Sales Görevlisi Ve GevezeFm Yöneticisi Lokum ile Röportaj

Erva

Owner
Yönetici
TF Owner
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Balık
Memleket
09 Aydın
<Erva> Merhaba sevgili Lokum öncelikle röportaj isteğimi kabul ettiğin icin Turkiyeforumlari.net
adına teşekkür ederim.

<Erva> Bize kısaca kendinden bahsedermisin?

<Lokum> 20.10.1987 yılında adanada dogdum halen adanada yasiyorum bir firmanin cagri merkezinde musteri temsilcisii olarak calisiyorum

<Erva> Çok güzel Lokum iş hayatında başarılar dilerim. peki Lokum'a sorsak bir günü tamamen nasıl geçiyor? nelerden hoslanır neleri sevmez?

<Lokum> bi gunumu calisiyorken gun icerisinde iste oluyorrum sabahlari yuruyus yapmayi cok severim is cikisi bazen alis veris yaparim fakat suan biliyorsunuzki covid019 virusu yuzunden evdeyiiz muzik dinlemeyi okumayi degisik hobiler bulup onlarla ugrasmayi seviyorum hoslanmadiklarim insanlari birbirleri arkadindan is cevirmesi dedikodu

<Erva> sanal ortamda ne yazık ki bu gibi şeyleri yapanlar cok realde biraz daha az iş çevirmeler :)

<Lokum> aynen sanalda insanlar birbirlerini gormeden tanimadan cok cabuk yorum yapabiliyolar

<Erva> hep derim sanal çok nankör kendin gibisine bin de bir denk gelirsin bu ortamlarda ;d

<Lokum> her ne kadar sanalda olsa hepimiz gercek insanlariz

<Erva> evet fakat insanların bunu unuttuğu bir gerçekle her zaman yüz yüzeyiz o yüzden her zaman kendin olup öyle davranmak en güzeli .
<Erva> peki Lokum diğer soruma gelecek olur isem? IRC camiası ile ilk nezaman tanıştın?

<Lokum> belkide dusarda yapamadiklarini burda yapmaya calisiyolar birazda psikolojik olarak rahatlamak icin geliyo bi cok insan fakat
<Lokum> İRC camiasi ile tam 3 yil once tanistim tamamen tesaduf oldu chat serverlari falan hic bilmezdim bigun google geveze yazdim girdim ogun tanismis oldum :D

<Erva> geveze ile de tanışman bu şekilde oldu yani :) güzel tesadüfmüş bizde bu sayede seni tanımış olduk sevgili Lokum.
<Erva> Peki burada olmaktan Mutlumusun ? Gevezeyi sana senin gözünden anlat desem neler söyleyebilirsin?

<Lokum> evet bu sekilde tanismis olduk pismanmiyim degilim bazen cok guldum eglendim burda tecrubede edindim bazen uzuldum ilk saldiri oldugunda agladim bugun aglarmiyim asla gulup geciyorum sadece gercek dost olabilecek insanlarda var hic yuzune bakilmicak insanlarda ama mutluyum burda olmaktan

<Erva> Sanalın tek güzel yanı zaten bir kaç sağlam dostluk edinebilirsen bu bir kazanım sağlıyor. Eğlenmeyi bilirsen mutlusun bilmezsin kendine zehir ediyorsun o nedenle burada olan bitene çok takılmamak gerek her zaman kendini bilmez ağzından küfür eksik olmayan kişilerle yollar kesişecektir.

<Lokum> illaki kesişiyorda zaten artik umursamiyorum onlari

<Erva> En güzelini yapıyorsun umursamayarak.
<Erva> Biraz da özel hayattan bahsedelim kısaca. Hayatında özel birisi varmı ?

<Lokum> suan birini tanimaya calisiyorum eger tam anlamiyla taniyabilirsek guzel olcak

<Erva> Peki bu kişi Geveze.ORG'tan birisimi ? :)

<Lokum> evet geveze.ORG tan birisi hersey kismet suan yolunda hersey tabiki ilerisi ne olur bilmiyiruz fakat guzel seyler olur inşallah

<Erva> inşallah tüm güzellikler sizinle beraber olur ve çok mutlu olursunuz Lokum

<Lokum> tesekkurederim insallah herkes mutlu olsun

<Erva> Şöyle soracak olursam AŞK senin icin nedir? Aşktan beklentin nedir ?

<Lokum> benim için aşk bi cok seyi katsi tarafla paylasabilmek aslinda ask in tarifi yok kisiye gore tarifi farkli olabilir aşk tan beklentim eger onu yakalarsam birdaha birakmamak ve aşkın kiymetini bilmek odun vermemek

<Erva> Evet kesinlikle aşkta ödün vermemek gerekiyor. Özgürlük birbirini anlamak en önemli şey.
<Erva> Duygusal mısın?

<Lokum> evet baya duygusalim terazi burcuyum sanirim ondan kaynakli

<Erva> Kalp ile mantığını dengelemekte zorlanıyorsundur o zaman işin zor Lokum

<Lokum> evet bazen zorlaniyorum fakat dengeyi buluyorum

<Erva> En büyük takıntın nedir ?

<Lokum> baxen takintili olabiliyorum en buyuk takintim bazen cok takmam
<Lokum> bazen kucuk bi detaya bile takabiliyorum

<Erva> zaman zaman hepimizde oluşan birşey o ben genellikle bu gibi durumlara hep bahane buluyorum suçu Evrene atıyorum
<Erva> yine diyorum merkür nerede dönüyor da biz fazla takıntı yapar olduk diye :d

<Lokum> merkur suclu bu durumda

<Erva> kesinlikle biz normaliz anormal olan evren ahaha

<Lokum> :)
<Lokum> kesinlikle

<Erva> O halde En büyük hayalin ile devam edelim Lokum.. En büyük hayalin nedir ?

<Lokum> suan pek hayalim yok artik daha cok gercekci olmaya calisiyorum eskiden hayalim vardi hep bi savas muhabiri olmsk istemidimdir

<Erva> savas muhabirliğide zor iş allah yardımcıları olsun inşallah
<Erva> En Istikrarlı Olduğun Konu Nedir?

<Lokum> hayat felfesem desem

<Erva> o halde hayat felsefeni bize biraz açıklayabilirmisin?

<Lokum> benim hayat felsefemde ilk sira adaletli olmak hic bir zaman egoistce davranmamak zayif insanlarin yaninda olup onlara yardimci olabilmek

<Erva> harikasın Lokum rabbim her daim yanında olsun ve bu güzel kalbin her zaman sana güzel insanlarla karşılaştırsın seni
<Erva> Kendinde En Beğendiğiniz Ve Beğenmediğin Huyun nedir ?

<Lokum> en beğenmediğini huyum alinganligim hic sevmiyorum en begendigim huyum hep birilerine yardim edebilmek icin caba gostermem yardim etmeyi cok seviyorum

<Erva> Kin tutarmısın?

<Lokum> kin tutamam ilk anda biraz kizarim falan ama kindar degilim

<Erva> Hayatında bu zamana kadar yaptığın en büyük çılgınlık neydi ?

<Lokum> herkesin karşı çıkmasına rağmen yamac paraşütü

<Erva> hahaha iyi cesaretmiş ben asla yapamam

<Lokum> cok degisik cilginliklarim olmadi

<Erva> uçağa zor biniyorum bide yamaç paraşütü yapsam hava da kalp krizi gecirirm kesin

<Lokum> benim icin uçak normal bi otobüs yolculugu gibi

<Erva> keşke benim icinde öyle olabilse hatim indiriyorum binerken:d
<Erva> Bugünlerde En Çok Duyduğun Söz?

<Lokum> tabiki covid-19 virüsü

<Erva> Türkiyenin şuan en önemli gündemi ve hayatımız artık covid-19 dan korunmak ile geçecek.
<Erva> Hayatta En Çok Kıymet Verdiğin Kişi ?

<Lokum> babamdi
<Lokum> babam benim herseyimdi ne olursa olsun hrp yanimda olan kisiydi

<Erva> konuşmana bakılırsa vefat etti doğrumu.

<Lokum> evet

<Erva> Allah rahmet eylesin Lokum Mekanı cennet olsun inşallah

<Lokum> 2.5 yil oldu varligi beni koruyan bi melek gibiydi
<Lokum> Allah razi olsun inşallah

<Erva> allah sana ve ailene sabır versin canım acısı yıllar gecsede geçmeyen tek şey ailenden birinin kaybıdır

<Erva> Peki Lokum Sevdiğin ve Ailen arasında kalsan hangisini seçerdin ?
<Erva> Peki Lokum Sevdiğin ve Ailen arasında kalsan hangisini seçerdin ?

<Lokum> muhtemelen ailemi secerdim

<Lokum> inşallah öyle bir secim yapmak zorunda kalmam

<Erva> inşallah :d

Son düzenleme:

Erva

Owner
Yönetici
TF Owner
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Balık
Memleket
09 Aydın
<Erva> O halde Hiç Aldatıldınız Mı Yada Aldattın mı diyerek devam edelim ?

<Lokum> genelde aldatildim
<Lokum> ihaneti sevmiyorum

<Erva> hahah aldatılan kadınlar adlı kitap yazmaya başlayım ilk sana yer vereceğim kitabimda :d

<Erva> aldatılmayan kadın varmıdır acaba ? :d

<Lokum> bence yok

<Erva> bencede :)
<Erva> Geveze.org Ve Forum Kulanıcaları Için Söylemek Istediğiniz Söz Yada Tavsiye Edeceğiniz Bir Şey Varmı ?

<Lokum> herkes kendini sevsin mutlu olmanin yollarini arasinlar insanlarda acik aramasinlar saygi ve sevgi cercevesinde yasamayi bilsinler hepsine sevgi ve selamlarimi iletiyorum

<Erva> Değerli vaktini ayırdığın icin Turkiyeforumlari.net Yönetimi ve kullanıcıları adına teşekkür ederim Lokum hayatında başarılar diler herseyin gönlünce olmasını temenni ederim

<Lokum> ben tesekkur ederim

Lady

𝕁𝕠𝕂𝕖ℝ
TF Süper Moderatör
Mesleğin
Hemsire
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Başak
Memleket
34 İstanbul
Sizi yerim cok guzelsiniz Lokumcum yuregime saglik erva cim ellerine saglik harika olmus tebrikler 🙏 😘

WiLdRose

gє¢єує αѕ̧ıк вιя кα∂ıиı gϋиєѕ̧ιи уαραмαzѕıи..
Yönetici
TF Root
Cinsiyetiniz
Bayan
Memleket
35 İzmir
Cok güzel olmus ..

Keyifle Okudum 🤩🤩

Eline Saglik canim .

Artik Lokum `u tanimis oldum bende : )

Lips2Lips

TF Üyesi
Mesleğin
GevezeFM 'de Radyo Programcı
Cinsiyetiniz
Bay
Burc
Yay
Memleket
53 Rize
İlgi Alanı:
DJ
Güzel röpartaj olmuş , süper olmuş maşallah :)

PaN

TF Üyesi
Burc
Terazi
Memleket
62 Tunceli
Sales in vazgeçilmezi :)

First panel title

First panel content

Second panel title

Second panel content