Yeni mesajlar Yeni konular En çok cevaplanan En görüntülenen konu En çok begenilen

En çok mesaj
Kullanıcı
sdC
36,546
Eqe
33,649
33,565
25,089
TEO
22,076
aSk
20,421
20,121
12,443
11,363

Geveze.ORG Yarışma Sonuçları

Erva

Owner
Yönetici
TF Owner
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Balık
Memleket
09 Aydın
Burada amaç hem eğlenmek hem de sunucumuz üzerinde üyeler gözünde ki en iyi departmanı değerlendirmekti. Sunucuda ki her departman ama iyi ama kötü emek veriyor keza ben ve ekibimde burada bir emek veriyoruz ama gördüklerimden sonra bu anketi kapatma kararı almış bulunmaktayım. Çünkü her şeyi bir kenara bıraktım burada ben ve ekibimin verdiği emeğe değer verilmediğini gördüm aksi olsaydı şayet burada 1 kişi 10 üyelik açmaz ali cengiz oyunları yapılmaz multi üyelikler açılmazdı. Sabahtan beri şu platformda iptal ettiğim üyeliklerin ekran resmini buraya atsam utanırmısınız acaba ?
Ki bilgilendirdim dedim burada herşeyi görüyorum IRCte ki gibi mobil veri aç kapa ip değiş gel anlaşılmaz olayı yok buradaki sistemde ve buna rağmen Bir kaç kişi bu hataları uyarılara rağmen devam ettirdi ve sonuç olarak güzel giden tatlı çekişmelerin olduğu bu yarışta en çok bizi yordunuz şu saatte kadar burada arkanızdan koştuk adil ve adaletli bir anket olabilmesi icin ama artık bitti. Bende sabır bırakmadınız kendi emekleriniz uğruna benim emeklerimi hiç etmeye kalkmanıza izin vermem. Bu hile işlerine girenler kendilerini biliyor tek tek isim vererek rencide etmeyeceğim Anketimiz son bulmuştur..
Bu yarışmaya katılan tüm Geveze.ORG kullanıcılarına yürekten teşekkür ederim Liderleri kırmadınız geldiniz her biriniz oy kullandınız bende sizlerin bu ankete Verdiğiniz emekler icin teşekkür ederim ..

Ankette iki kazanan var @Nyssa ve @wanderer sizleri tebrik ederim güzel bir yarış çıkardınız ve çok emek harcadınız ikinizde bu anketteki mücadelenizde departmanlarınıza nasıl sahip çıktığınızı ve iyi birer lider olduğunuzu gösterdiniz.. Teşekkür ederim tekrardan herkese..

Son düzenleme:

ScorpioN

Babam yaşadıkça kral benim.!
TF Onursal Üye
Mesleğin
Ç.o.m.ü
Cinsiyetiniz
Bay
Burc
Akrep
Memleket
06 Ankara
İlgi Alanı:
ComputerGames
Söyleyecek çok sey olup, lakin bir sey soylemek istemiyorum. Sadece Liderine, arkadasına, dostuna destek veren arkadaslara tesekkür ederim.

N

Nyssa

Guest
Oylamanın ilk 3 günü ben ve ekibimin gösterdiği özveri , emek , çaba... bunları bilenler zaten biliyor. Sunucuda asla bir propaganda yapmak çabası icine girmeden, verdigimiz emeklerin karşılığı olarak burada da destek istedik fakat bu akşam gördüm ki iş çığrından çıktı. @Erva Dogru bir karar verdi sahsi fikrimce. Fakat ben bu sekilde bir birinciliği kabul etmiyorum. Diğer departman arkadaşlarımızı kutluyorum :) başarılarının devamını diliyorum.

Erva

Owner
Yönetici
TF Owner
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Balık
Memleket
09 Aydın
Anket sonuçlarında 99/99 tek bir kazanan değil 2 kazanan var bunu ben seçmedim neticede sizi sevenler destekleyenler seçti keza ADALETLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ bu ankette aşırıya kaçan tutum ve davranışlar devam etmemiş olsaydı o zaman gönül rahatlığıyla tek bir 1. Seçebilirdik fakat bu yarışa nifak sokulacak ve bu şekilde ilerleyen bir yarışmada da seçilen 1. de belki diğer günlerde sağda solda dedikodulara mağruz kalacak karalanacaktı. Çünkü bir kez bu ankete nifak bulaştı o nedenle suyu çıkmadan adaletle ilerleyebildiği kısımda bıraktık. Çünkü üstteki yazım da da belirttim bu platformda ne kendimi ne ekibimi suistimal ettiririm. Millet anket başladığından beri admincpanlede yatıp kalkıp sürekli herkesi takip etti hak geçmesin diye. Kangren olmuşsa bir şey kesip atmak en yerinde davranış bu anketi en çokta bizim suistimal edilidğimizi anladığım an kestim yani sizler içinizi ferah tutabilirsiniz çünkü suana kadar olan oylamada adaletsizlik yok.

Aslanberk

TF Üyesi
Mesleğin
Elektirik Enerji üretimi
Cinsiyetiniz
Bay
Burc
Boğa
Memleket
60 Tokat
İlgi Alanı:
Herşey
Başarılarınızın devamını dileriz Tebrikler..

Xena

Onursal Üye
TF Onursal Üye
Mesleğin
Psikolog
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
Oğlak
Memleket
35 İzmir
Hırsın karıştığı her işin sonucu bu son ile bitmiyor mu zaten ya kişiler sevdiklerini 1. Yapmak için uğraşırlar ya da tek tek oy toplarlar keşke anlayış ve büyük bir olgunlukla bu anketin bağımsız şekilde yürümesi sağlanabilseydi. Bağımsızdan kastım tek tek oy toplanıp ya da bir kişinin birden fazla üyelik işine girilmeksizin olmasıydı. Bu noktaya kadar herşey sorunsuz yürüdü diyorsan ki senin bu konuda ne kadar titiz olduğunu en iyi ben bilirim her iki tarafıda tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

wanderer

TF Üyesi
önceklikle erva ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum burda sadece bir departmana değil tüm departmanlara oy veren GEVEZE.ORG kullanıcılarınada saygılarımı sunuyorum herkes çabaladı didindi uğraştı kazanan güzellik oldu insanların çabaları oldu bizim için birincilik erva ve ekibine aittir tüm departmanlar bizim için zaten kazanan departmanlardır. egoist yaklaşımdan sadece ben fikrinde olmayan bir düşüncede olduk herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum çok saolun...

Azra

TF Üyesi
Cinsiyetiniz
Bayan
Kazanan her iki departmanıda tebrik ederim seninde emeklerin için teşekkürler @Erva her yıl olduğu gibi bu sene de kavga gürültü eksik olmayarak can sıkıntısı yaşanmış

oNLyYoU

Geveze.Org Üst Yönetim
Geveze.Org Yönetim
Memleket
01 Adana
Geveze.ORG bünyesinde ki bütün departmanların vermiş olduğu emek ve özverili çalışmalarından ötürü hepsini ayrı ayrı kutlar başarılarının devamını dilerim, önemli olan anketi kazanmak değil önemli olan sunucu için kusursuz elimizden geldiğince yararlı olmak düşüncesindeyim. Bütün departmanların ayrı ayrı görevleri ve sorumlulukları vardır sagolsunlar hepsi de titizlikle bu görevi yerlerine getiriyorlar. Ellerinize sağlık iyi çalışmalar arkadaşlar.

OKK

TF Üyesi
Mesleğin
Atom Flashcut Operatör
Cinsiyetiniz
Bay
İlgi Alanı:
Git,Hack,OpenSource
Kazanan ve kaybeden tüm ekipleri tebrik ederim, yeni başarılarınızın ve becerilerinizin devamı ekip çalışmalarınızın katkılarıyla artacaktır mutlaka.
Konuya geç vakıf olduğumdan ve işlerinizin detayını bilmediğimden dolayı oy kullanmadım
Sanırım profesyonel ortamda yapılmaması gereken bazı hareketler sergilenmiş, üzülmeyiniz arkadaşlar insanların yaptıkları şeyin yanlış olduğunu bilselerdi yapmazlardı bence
Sadece küçük bir hile söz konusu, anlayışla karşılayıp hep birlikte yolumuza daha iyi işlerle devam etmeliyiz, başarılar herkese

First panel title

First panel content

Second panel title

Second panel content