- Mesleğin
- kimyagerice
- Burc
- Koç
- Memleket
- 01 Adana
- İlgi Alanı:
- galatasaray
Kiz kardes demek en zor anlarda hep yaninda olan demektir... En iyi arkadas candost demektir .. Asla kurtulamayacagin yegane insandir .. Ne yaparsan yap ne soylersen soyle sana kirilmayan darilmayan seni her kosulda anlayandir... Kiz kardes demek sen demektir Neslim... Yeri geliyo zit dusuyoruz saman alevi gibi parliyoruz ama 2 dakika sonra sacma salak bir konu bulup birlikte gulmeye basliyoruz.. Karsiiiiiiim bak X kisisine arkandan salladim sebebi su su dedigimizde ayyyyyyyyyy haspam az daha sallasaydin nolcak die birlikte az dalga gecmedik... Aramiza o kdr kisi girmeye calisti pres oldu.. Arkamizdan onca dolap dondu durdu yine de yikilmadik... Bizi birbirimize kirdirmaya calistilar hep kirilan onlar oldu.. cunku bilmiyorlar biz farkli analardan dogsakta kardesligimiz manevi baglarla bagli.. Sen benim bu hayatta en deger verdigim insanlarin basindasin ailemle birsin ailemsin..Canimsin Birazdan annene de seni dunyaya getirdigi icin tesekkur mesaji atacagim
Iyiki dogdun iyi ki varsin iyiki tanismisiz iyiki kardesim olmussun iyi ki dostumsun sirdasimsin ve suc ortagimsin... Iyiyide kotuyude guzelide cirkinide mutluluguda uzuntuyude aci kederide ofkeyide hep birlikte yasiyoruz ve yasamaya devam edecegiz.. Caninim cani karsim askimcan keske yaninda olaydim da sana kocaman en guzelinden bir dogum gunu pastasi yapabilseydim ellerimle
Biliyorzun cok marifetliyim o konuda... Neyse insallah 1 gun denk geliriz bu tarihte de hayaller gercek olur... Birlikte ayni yastiga bas koyduk yeri geldi ayni su sisesinden suyumuzu ictik yemegimizi paylastik
paylastikca cogaldik daha cok baglandik... Seni cok cok cok seviyorum iyi kii varsin canim karsim DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN... @Erva `mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Unutmadan....
İnsanlar eğlenebildikleri ile arkadaş olurlar, anlatabildikleri ile dost, ağlayabildikleri ile kardeş.(beraber agladigimiz gunlere ithafen)
Belki esmer bir sevgilimiz yok, ama dünyayı beraber rehin alabileceğimiz kardeşlerimiz var.( yakarsa dunyayi kardesler yakar
)
Unutmadan....
İnsanlar eğlenebildikleri ile arkadaş olurlar, anlatabildikleri ile dost, ağlayabildikleri ile kardeş.(beraber agladigimiz gunlere ithafen)
Belki esmer bir sevgilimiz yok, ama dünyayı beraber rehin alabileceğimiz kardeşlerimiz var.( yakarsa dunyayi kardesler yakar