Yeni mesajlar Yeni konular En çok cevaplanan En görüntülenen konu En çok begenilen

En çok mesaj
Kullanıcı
sdC
36,546
Eqe
34,384
34,376
25,378
TEO
22,076
20,758
aSk
20,420
12,443
11,363

İzlediginiz Film Önerileri..

JoyCe

NotAvailable
Yönetici
Süper Admin
Mesleğin
Management officer
Cinsiyetiniz
Bayan
Burc
İkizler
Memleket
74 Bartın
ben bu filmi yazın tatildeyken tanıştığım arkadaşlarla izleyip çok etkilenmiştim. durduramadım kendimi bazen ağladım bazen sevinçten zıpladım .
bir parça dram,
biraz komedi , bir çay kaşığının yarısı kadar bilim kurgu. bizimde aklımızdan geçirip hayal ettiği
bir tecrübenin filmi. hatta insanın yüzlerce defa gördüğü rüyaları bile sorgulatabilecek bir filim.

tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 39031
buda fragmanı

.
.
10 üzerinden 6 😄
.
.
Kim kiminle nerede ne yapıyor gibi..
Benim için fazla hareketli 🤷🙂

BukLem

Sus ve Yaradanın kapı açışını seyret
TF Özel Üye
Burc
Kova
Memleket
01 Adana
İlgi Alanı:
İlgisiz
.
.
10 üzerinden 6 😄
.
.
Kim kiminle nerede ne yapıyor gibi..
Benim için fazla hareketli 🤷🙂
okadar güzelki bu film
bir parça dram,
biraz komedi , bir çay kaşığının yarısı kadar bilim kurgu. :*

BukLem

Sus ve Yaradanın kapı açışını seyret
TF Özel Üye
Burc
Kova
Memleket
01 Adana
İlgi Alanı:
İlgisiz
Serçenin Gözyaşı
Film, şiddet gördüğü kocasından kaçmaya çalıştığı sırada çıkan arbedede ateş alan silahla kocasını yaralamaktan yargılanan Emine ile onun davasını üstlenen avukat Ayten'in hikâyesini anlatıyor. Emine, kocası Mesut tarafından şiddet gören, cinsel saldırıya maruz kalan bir kadındır. Yine şiddete uğradığı bir gün kocasından kaçarken yakalanır ve mücadele sırasında kocasının silahı ateşlenir. Mesut, ölmese de durumu kritiktir. Çoğunlukla şiddete maruz kalan kadınların davalarıyla ilgilenen ünlü avukat Ayten Çetiner, Emine'nin davasını alır. Ayten, annesi Nilüfer tarafından kurulan ‘Ses Sizsiniz Derneği'ni uluslararası platforma taşımış, büyük başarılara imza atmıştır. Annesini kanser nedeniyle kaybetmiştir. Büyük bir tesadüf eseri Emine, Ayten'in annesi ile aynı köydendir... Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen bu köyde yaşananlar, ‘geçmişin, geleceğin aynası’ olduğu tezini güçlendirmektedir.

serçe.jpg

First panel title

First panel content

Second panel title

Second panel content