Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #1
Sweet TF Üyesi Katılım 9 Tem 2014 Mesajlar 3,329 Tepkime puanı 969 Puanları 113 Mesleğin - Cinsiyetiniz Bayan Memleket 06 Ankara 3 Kas 2014 #2 Çok Delice : D Ama beni gönderseler Ben bunların hiçbirini Yapmam Silah alır Savaşırım Yaparım yani : D
Çok Delice : D Ama beni gönderseler Ben bunların hiçbirini Yapmam Silah alır Savaşırım Yaparım yani : D
Misal TF Üyesi Katılım 29 May 2017 Mesajlar 6,941 Tepkime puanı 362 Puanları 0 Mesleğin Herbokolog Cinsiyetiniz Bayan Burc Yay Memleket 41 Kocaeli Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #3 [video=youtube_share;SssqttA0drU]http://youtu.be/SssqttA0drU[/video]
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #4 komutan neden geç kaldın diyince ayyyy komutanımmmm bana bağırdı diye triplere girerdi ))
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #5 Sea' Alıntı: Çok Delice : D Ama beni gönderseler Ben bunların hiçbirini Yapmam Silah alır Savaşırım Yaparım yani : D Genişletmek için tıkla ... sen savaşa bile gidersin sende var bu yürek )
Sea' Alıntı: Çok Delice : D Ama beni gönderseler Ben bunların hiçbirini Yapmam Silah alır Savaşırım Yaparım yani : D Genişletmek için tıkla ... sen savaşa bile gidersin sende var bu yürek )
Sweet TF Üyesi Katılım 9 Tem 2014 Mesajlar 3,329 Tepkime puanı 969 Puanları 113 Mesleğin - Cinsiyetiniz Bayan Memleket 06 Ankara 3 Kas 2014 #6 Cigdem' Alıntı: sen savaşa bile gidersin sende var bu yürek ) Genişletmek için tıkla ... Canımsın : )
Cigdem' Alıntı: sen savaşa bile gidersin sende var bu yürek ) Genişletmek için tıkla ... Canımsın : )
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #7 Sea' Alıntı: Canımsın : ) Genişletmek için tıkla ... sende benim canım <3
Sweet TF Üyesi Katılım 9 Tem 2014 Mesajlar 3,329 Tepkime puanı 969 Puanları 113 Mesleğin - Cinsiyetiniz Bayan Memleket 06 Ankara 3 Kas 2014 #8 : )
QuaNTuM TF Üyesi Katılım 10 Haz 2014 Mesajlar 220 Tepkime puanı 122 Puanları 0 Mesleğin Diyetisyen Cinsiyetiniz Bay Yaş 22 Burc Başak Memleket 38 Kayseri 3 Kas 2014 #9 Kadınlar askere giderse erkekler hatun peşinde koşmaktan iş yapamaz
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #11 QuaNTuM' Alıntı: Kadınlar askere giderse erkekler hatun peşinde koşmaktan iş yapamaz Genişletmek için tıkla ... o erkeklerin sorunu kızlar gayet güzel askerlik yapar bazıları ama )
QuaNTuM' Alıntı: Kadınlar askere giderse erkekler hatun peşinde koşmaktan iş yapamaz Genişletmek için tıkla ... o erkeklerin sorunu kızlar gayet güzel askerlik yapar bazıları ama )
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #12 Sessiz' Alıntı: Kızlar askere giderse askerlik tamamen düşer Genişletmek için tıkla ... askerde tanısıp evlenenler olurdu, cocukalarınada bız annenle asker arkadasıyız derlerdı)))))
Sessiz' Alıntı: Kızlar askere giderse askerlik tamamen düşer Genişletmek için tıkla ... askerde tanısıp evlenenler olurdu, cocukalarınada bız annenle asker arkadasıyız derlerdı)))))
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #13 Kızlar askere giderse ; - Asker ateş et ! + Ayy bu çok tatlı ben bunu vuramam kiii oyşş
QuaNTuM TF Üyesi Katılım 10 Haz 2014 Mesajlar 220 Tepkime puanı 122 Puanları 0 Mesleğin Diyetisyen Cinsiyetiniz Bay Yaş 22 Burc Başak Memleket 38 Kayseri 3 Kas 2014 #14 Cigdem' Alıntı: Kızlar askere giderse ; - Asker ateş et ! + Ayy bu çok tatlı ben bunu vuramam kiii oyşş Genişletmek için tıkla ... asdgfjasjgfhskadjfhakdf DDDDD Öyle asker düşman başına
Cigdem' Alıntı: Kızlar askere giderse ; - Asker ateş et ! + Ayy bu çok tatlı ben bunu vuramam kiii oyşş Genişletmek için tıkla ... asdgfjasjgfhskadjfhakdf DDDDD Öyle asker düşman başına
S Sessiz Guest 3 Kas 2014 #15 Türkiye artık farklı bir devlet olurdu, asker olsa hatunlar iç savaş çıkardı Yada siz birbirinizi yerdiniz ehuehu
Türkiye artık farklı bir devlet olurdu, asker olsa hatunlar iç savaş çıkardı Yada siz birbirinizi yerdiniz ehuehu
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #16 QuaNTuM' Alıntı: asdgfjasjgfhskadjfhakdf DDDDD Öyle asker düşman başına Genişletmek için tıkla ... ) düşmanlardanda artık savaşta karşı tarafa aşık olurlardı .)))
QuaNTuM' Alıntı: asdgfjasjgfhskadjfhakdf DDDDD Öyle asker düşman başına Genişletmek için tıkla ... ) düşmanlardanda artık savaşta karşı tarafa aşık olurlardı .)))
Cigdem TF Üyesi Katılım 8 May 2014 Mesajlar 2,455 Tepkime puanı 406 Puanları 0 Mesleğin kendi işyerimde yönetim Cinsiyetiniz Bayan Burc Başak Memleket 35 İzmir Nerden: Bir seçim yapınız 3 Kas 2014 #17 Sessiz' Alıntı: Türkiye artık farklı bir devlet olurdu, asker olsa hatunlar iç savaş çıkardı Yada siz birbirinizi yerdiniz ehuehu Genişletmek için tıkla ... şunun elbisesi benimkinden güzel bunun makyajı güzel dedikodu ederlerdi )))))))
Sessiz' Alıntı: Türkiye artık farklı bir devlet olurdu, asker olsa hatunlar iç savaş çıkardı Yada siz birbirinizi yerdiniz ehuehu Genişletmek için tıkla ... şunun elbisesi benimkinden güzel bunun makyajı güzel dedikodu ederlerdi )))))))
S Sessiz Guest 3 Kas 2014 #18 Cigdem' Alıntı: şunun elbisesi benimkinden güzel bunun makyajı güzel dedikodu ederlerdi ))))))) Genişletmek için tıkla ...
Cigdem' Alıntı: şunun elbisesi benimkinden güzel bunun makyajı güzel dedikodu ederlerdi ))))))) Genişletmek için tıkla ...
Aleyna TF Üyesi Katılım 19 Haz 2014 Mesajlar 835 Tepkime puanı 261 Puanları 63 Cinsiyetiniz Bayan 4 Kas 2014 #19 alay alay deil matina olur
Aslanberk TF Üyesi Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 371 Tepkime puanı 323 Puanları 63 Yaş 34 Konum TokaT Mesleğin Elektirik Enerji üretimi Cinsiyetiniz Bay Yaş 29 Burc Boğa Memleket 60 Tokat Nerden: 60 Tokat İlgi Alanı: Herşey 11 Ocak 2020 #20 Kızlar askere giderse bu ülke yıkılmaz